Het einde komt in zicht.......... - Reisverslag uit Paphos, Cyprus van Sjaak en Anita - WaarBenJij.nu Het einde komt in zicht.......... - Reisverslag uit Paphos, Cyprus van Sjaak en Anita - WaarBenJij.nu

Het einde komt in zicht..........

Door: SjaakenAnita

Blijf op de hoogte en volg Sjaak en Anita

12 Mei 2011 | Cyprus, Paphos

Het einde van de vakantie komt in zicht. Zondagavond vliegen we Cypriotische tijd om 23.00 uur terug naar Nederland (Nederland is dan uur vroeger).
Maandagmiddag zijn we met de auto, nadat Demi klaar was met werken, naar het bekende Trodoosgebergte gereden en hebben we hele mooie adembenemende stukjes weg gereden. Mooie bergpassage maar ook o zo leuke karakteristieke dorpjes onderweg in the middle of nowhere.
Op 1500 mtr. hoogte hebben we een lunch genuttigd en zijn we teruggereden naar Paphos gezien het feit dat Demi weer om 19.00 uur moest werken.
De dinsdag was Demi vrij en zijn we die dag naar Limassol gereden. Daar hebben we Melanie ontmoet in het hotel waar zij werkt (Amathus Beach Hotel). Een heel erg mooi hotel met uitzicht op zee. We hebben in het hotel een kop koffie genuttigd en zijn daarna onze eigen weg gegaan op zoek naar een lunch. Melanie moest eigenlijk de gehele dag werken maar belde Demi dat ze vrij was tot 19.00 uur. Wij haar opgepikt en zijn nog even de stad ingegaan. Wat winkeltjes bezocht en wat gedronken.
Klokslag 19.00 uur hebben wij Melanie afgezet bij het hotel en zijn we richting Paphos gereden en hebben daar 's-avonds heerlijk gegeten voor maar euro 55,00.
De overige dagen staat niet veel op het programma dan lekker relaxen. Vandaag gaan Anita en ik naar een Dam en/of watervallen en kan Demi in ons appartement een tukkie doen. Misschien gaan we nog in het hotel van Demi eten maar dat horen we nog. In ieder geval ga ik nog wel foto's maken in het hotel zodat we een compleet beeld krijgen van de stage van Demi en van het eiland Cyprus.
Dit was ons laatste verslag. We zien jullie weer gauw.
Kus van ons.

• 12 Mei 2011 - 09:06

Ellen:

Jammer dat alles wat leuk is altijd zo snel voorbij is, maar jullie kunnen absoluut terugkijken op een prachtige vakantie waarin jullie bijzondere indrukken hebben opgedaan en veel moois hebben gezien. Maar dat niet alleen. Hoe waardevol is het samenzijn met Demi in een omgeving waarin de gebruikelijke beslommeringen van alle dag niet bestaan. Wat zullen jullie genieten van elkaar.
    Wij wensen jullie nog een heel gezellige tijd toe en een goede terugreis naar 'de lage landen' .(waar de Vaalserberg in Limburg met de respectabele hoogte van322 meter de allergrootste 'molshoop' is). Of je bovenop deze 'berg' ook zo lekker kan lunchen is mij niet bekend hoor!
    Liefs
    Ellen

• 12 Mei 2011 - 20:02

Ryan:

Geniet nog van de laatste dagen!

• 12 Mei 2011 - 20:27

Valja En Rene:

zzzzooooooo.... wat gaat het toch eigenlijk weer snel voorbij.
    Jammer voor Demi dat jullie weer weggaan maar wel leuk voor de kindjes die niet kunnen wachten totdat jullie weer thuis zijn.
    Geniet nog even en een goede terugvlucht.
    See You.....

• 12 Mei 2011 - 21:22

Jerry En Linda:

Lieve alle drie.
    Jeetje wat is dat snel gegaan zeg!! Als jullie weer thuis zijn horen we jullie verhalen graag.
    Die ene foto, dat is toch niet jullie auto in dat ravijn?? Gaan we toch twijfelen aan Sjaaks rijkunst!!
    Dikke XX voor jullie alle drie.