Aftellen.................
Door: SjaakenAnita
Blijf op de hoogte en volg Sjaak en Anita
26 April 2011 | Nederland, Rotterdam
Over precies een week is het dan zover. De vakantie naar Cyprus en tegelijkertijd een bezoek aan Demi d'r stageplaats. Benieuwd hoe het met haar gaat maar ook eventjes weer tijd voor elkaar. Druk genoeg geweest!
Het gaat dus opschieten en wij zijn echt al aan het aftellen, nadenken wat meemoet, informeren bij Transavia of één koffer van 40 kilo mag voor twee personen, kleding wat schoon is niet meer gebruiken etc.etc.
We vliegen lekker vroeg vanaf Schiphol (05.15 uur) en moeten dus midden in de nacht weg. We gaan lekker met onze eigen auto zodat we niemand tot last hoeven te zijn.
We houden jullie vanaf de eerste minuut op de hoogte, tenminste als het internet werkt want Demi heeft dar ook problemen mee. We zien wel.
Doeiiiii
Doeiiiii
26 April 2011 - 18:58
Valja En Rene:
kunnen jullie vast voorgenieten wat er allemaal te zien en te doen is in Cyprus, Helaas kan tomtom je niet helpen en ga je het lekker ouderwets doen met een kaart in de handen.
"bij de volgende boom rechtsaf slaan"....hihi.